text3406

Visos naujienos – pasirinkite laikotarpį:

image3004

Raseinių rajono vietos veiklos grupė „Raseinių krašto bendrija. Vytauto Didžiojo g. 1, 60149 Raseiniai. Kodas 300047565, mob. +370 615 29 225. El. p. vvgraseiniai@gmail.com

2020 m. VO Šiluvos bendruomenė „Aušrinė“ pateikė paraišką Kaimo komitetui ir gavo finansavimą iš Raseinių rajono savivaldybės. Nors šie metai dėl pasaulinės pandemijos buvo įtempti,  bendruomenės nariai vasaros pradžioje turėjo galimybę išvykti į pažintinę ekskursiją į Telšių kraštą, susipažinti su Luokės bendruomenės atstovais, sudalyvauti maisto degustacijoje, pasigrožėti Žemaitijos kraštovaizdžiu nuo Šatrijos kalno. Taip pat įsigijo bendruomenei reikalingų buitinių priemonių, suvenyrų, galėjo padengti bendruomenės svarbias išlaidas.

Už paskirtas lėšas bendruomenė įsigijo: 2 pastatomas pakabas rūbams, 1 didelę pakabą (su ratukais, stumdomą), 2 tepalinius šildytuvus, apmokėtos išlaidos už komunalinių atliekų tvarkymą, apmokėtos išlaidos už bendruomenės dokumentų įregistravimą Registrų centre, apmokėtos išlaidos už suvenyrus su Šiluvos atributika, padengta dalis išlaidų už bendruomenės narių kelionę į Telšių kraštą.

Džiaugiamės, kad, dėka gauto finansavimo ir įsigytų priemonių, bendruomenės nariai ir svečiai galės susitikti bendruomenės namuose ir šaltuoju metų laiku – aplinką šildys ne tik jaukūs pokalbiai, bet ir tepaliniai šildytuvai, o priimant lankytojus pasitarnaus įsigytos pakabos. Tikime, kad sunkus laikmetis palengva pasitrauks ir galėsime vėl nevaržomi rinktis bendrystėje. Linkime likti sveikiems.

Bendruomenės informacija