text3406

Visos naujienos – pasirinkite laikotarpį:

image3004

Raseinių rajono vietos veiklos grupė „Raseinių krašto bendrija. Vytauto Didžiojo g. 1, 60149 Raseiniai. Kodas 300047565, mob. +370 615 29 225. El. p. vvgraseiniai@gmail.com

Jau kelerius metus Gintaro kaimų bendruomenė puoselėja tradiciją – palydint senuosius susiburti visiems kartu, stabtelti darbų sūkuryje, aptarti praėjusius metus ir drauge pasitikti Naujuosius.
Ir šie metai neišskirtiniai. Bendruomenės nariai pakiliai nusiteikę, lietingą ir šaltą vakarą rinkosi į šiltus bendruomenės namus. Vakarą pradėjo bendruomenės pirmininkė pasveikindama visus su artėjančiais Naujaisiais metais, pasidžiaugė, kad bendruomenėje darbščių ir aktyvių žmonių dėka nuveikiami dideli darbai, linkėjo ir kitais metais bendruomenei išlikti vieningai ir darbščiai. Prie šių sveikinimų prisidėjo ir bendruomenės nariai, linkėdami vieni kitiems susiklausymo ir stiprybės, puoselėjant bendruomeniškumą.
Likus kelioms minutėms iki vidurnakčio, visi buvo pakviesti į lauką prie kalėdinės eglutės iššauti fejerverkų ir pasitikti Naujųjų gaidžio metų.

Bendruomenės narė Greta Narbutienė

dscf0946